Contact

 tel: +40 (0)732 149 560
 fax: +40 (0)356 463 183
 mail: office@byteworld.ro


clientii, despre noi

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web

Fudoshin Martial Arts

Clubul Fudoshin Martial Arts Timisoara colaboreaza cu firma Byteworld din 2005.
Pentru inceput am avut nevoie de conceperea tehnica si designul specific Clubului nostru de Arte Martiale, apoi si de designul si conceperea diverselor materiale promotionale pentru club (diplome de grad/onorifice, carti de vizita, invitatii si brosuri, fluturasi pentru reclame etc.).
Dupa o colaborare reusita de peste cinci ani, in care termenele de executie, calitatea, promptitudinea si implicarea creativa au fost " regula de baza " putem afirma ca Byteworld este o companie de incredere, caracterizata de profesionalism si pentru care relatia cu clientul este importanta.

Stefan Lacatus
Presedinte Fudoshin Martial Arts Timisoara

firma de publicitate timisoara, bucuresti, arad, cluj, iasi

Adevarul

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web Incontestabil, Adevarul Holding este lider de piata in presa scrisa si online din Romania.
O asemenea afacere nu poate supravietui fara furnizori seriosi, profesionisti si de incredere.
Byte World, prin angajatii, sai ne-a dovedit incepand din luna mai 2009 ca isi merita pe deplin locul in lista prestatorilor de servicii ai Adevarul Holding.
Va multumim pe aceasta cale pentru efortul depus in realizarea lucrarilor si respectarea riguroasa a deadline-ului impus.

Cu stima,
Catalin Pavel
Administrator Publicatii Adevarul Holdingtiparire fluturasi timisoara

Centrul Medical Dr. Mihalceanu

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web Ce am putea spune despre colaborarea noastra? A fost o colaborare buna. Ati inteles cum ne doream sa arate site-ul clinicii nostre, ati venit cu sugestii oportune.
Executia a fost prompta, iar ulterior colaborarea privind hostingul si mentenanta a fost una amiabila. Dorim ca pe viitor sa fie cel putin la fel ca pana acum.

Dr Mihaita Mihalceanu

tiparire digitala mape de prezentare, design grafic, creare pagini web, webdesign timisoara, printare carte de vizita, dtp, aranjare in pagina

Agasi

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web Firma ByteWorld ne furnizeaza servicii de advertising din anul 2009, iar pana in momentul de fata suntem mai mult decat multumiti.
Fie ca a fost vorba de inscriptionare auto sau printing de autocolante de mari sau mici dimensiuni, lucrarile au fost predate in termenul din contract iar calitatea este pe masura exigentelor AGASI.

Violeta Frasineanu
Director Adjunct Vanzari & Marketing

oferta servicii de publicitate in timisoara.print banner de interior si exterior, mesh, aplicare folie autocolanta, cutter ploter

AD Service Blue

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web ByteWorld si-a dovedit abilitatile si devotamentul fata de AD Service Blue, aducandu-si aportul la evolutia ei prin realizarea site-ului actual, implicandu-se activ in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale pe tot timpul colaborarii noastre.
Datorita ByteWorld, www.serviceblue.ro a ajuns in mai putin de 3 luni, pe prima pagina Google pentru cuvintele cheie "service auto timisoara", ceea ce pentru noi reprezinta o realizare importanta, nu mai putin de 70% din clientii nostri, contactandu-ne prin intermediul website-ului.
Pe baza celor mentionate dorim a va recomanda cu incredere serviciile oferite de Byteworld.

Dan Nicu
Director General

recomandari byteworld timisoara

Izo Haus

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web Am avut placerea de a contracta ByteWorld pentru cateva servicii de afirmare si publicitate online a firmei pe care o conduc.
Vreau sa precizez ca, spre surprinderea mea, nu credeam ca prin website-ul realizat de echipa ByteWorld si prin sistemul lor de publicitate web sa atrag atatea priviri, e-mailuri si clienti catre pagina de net si totodata catre activitatea mea. Dupa nici doua saptamani de la realizarea site-ului am primit primele telefoane de la oamenii interesati in serviciile mele.
Am fost foarte multumit de raportul calitate-pret-rapiditate de care au dat dovada si seriozitatea cu care au elaborat site-ul web. Nu aveam nici cea mai mica idee de cum sa arate pagina la nivel de structura, culori, asezare, forma etc.
Mi-a fost foarte simplu sa le trimit celor de la ByteWorld textele de prezentare si cateva poze pentru ca ei sa realizeze structura ideala pentru domeniul meu de activitate in format de pagina web. Logo-ul pe care l-au realizat pentru website mi-a placut atat de mult incat a devenit logo-ul firmei mele.
Profesionalismul lor s-a dovedit si la nivel de consultanta in privinta site-ului: la fiecare etapa a realizarii lui primeam rezultatul muncii lor si tin sa mentionez ca nu prea mi-au lasat loc de observatii.
ByteWorld a reprezentat pentru mine si firma mea afirmarea pe piata web care reprezinta cea mai raspandita retea de marketing a produselor si serviciilor mele la nivel national si, de ce nu, mondial. Seriozitatea cu care au tratat problema si flexibilitatea lor mi-au dat posibilitatea sa ma introduc online si sa ma prezint intr-o forma moderna necesara pentru tehnologia de azi si accesibila tuturor.
Cu toate ca am mai beneficiat si de alte servicii de publicitate si identificare marca ByteWorld (carti de vizita, autocolante auto, mape de prezentare, inscriptionare echipamente de lucru, etc.), nevoia ma va intoarce cu siguranta inapoi la ei si recomand cu incredere serviciile lor deoarece dupa prestatiile fata de firma mea ii consider cei mai seriosi, prompti, dedicati, lucreaza la calitate foarte buna la preturi foarte accesibile.

Răzvan Uţă
Manager General

serigrafie, gravura, tiparire fluturasi si carti de vizita in timisoara, arad, cluj, bucuresti

Grup Scolar Ind. ELECTROTIMIS

webdesign, advertising, print digital timisoara, serigrafie, gravura timis, software, site web Am colaborat foarte bine cu aceasta firma. Marius este un bun profesionist, care intelege rapid ceea ce astepti de la el. Nu a contat timpul, chiar daca am avut nevoie de materiale de azi pe maine, am reusit sa le avem la timp, de calitate, cu o grafica deosebita.Speram sa dezvoltam pe viitor aceasta colaborare, eventual cu practica elevilor nostri de la clasa de procesare text/imagine.

Prof. Adriana Anton
Director Grup Scolar Industrial Electrotimis

print digital, pregatire grafica in timisoara, web design pagini de prezentare, printare afise, postere, flyere, oferta carti de vizita